14 Eylül 2010 Salı

Ameliyattan sonraki yeni ben (Fark Varmı ?)

ÖNCE





56 bedenden 46 bedene
Pantolunu iki elle tutmak zorundaydım :)







     SONRA                                 





Yoğun istek üzerine bende kendimin son halini yayınlıyorum. Biraz daha beklemek istiyordum ama sevenlerim, hayram kitlem çok israr etti. Var olun beni sizler yarattınız deyip yayınlıyorum :))

23 yorum:

  1. Resimler çok uzaktan çekilmiş çok anlaşılmıyor ama sonrası biraz daha zayıf görünüyor.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. fark var mı da soru mu 1/2 olmuşsun :) gayet iyi görünüyorsun :)

    YanıtlaSil
  3. Gözle görülür bir fark var.
    Maşallah.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Senem hanım çok fark var şöyleki,görüntü olarak istenilen düzeye yaklaştığınız gözlemleniyor,ikincisi başlamak bitirmenin yarısı derler öyle anlaşılıyorki problemi beyninizde çözdüğünüze göre olay hallolmuştur,kolaylık ve başarı dileklerimle ,herşey gönlünüze göre olsun.Başarmak sizin elinizde.İstediğiniz ölçülerde görmek en büyük dileğimiz.Sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  5. SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCEKİ RESİMLERİ DEĞİŞTİRDİM ÇOK KÖTÜ ÇIKMIŞTI AMELİYATTAN SONRA İLK DEFA KENDİME BİR KIYAFET ALDIM BATRAMLIĞIMDI AMA GİYMEK NASİP OLMADI 56 BEDEN GİYERKEN ŞİMDİ 48 BEDEN GİYİYORUM NASIL BİR MUTLULUK ANLATAMAM. ARKADAŞLARIMIN YOĞUN İSTEĞİ ÜZERİNE RESİMLERİ EKLEDİM BLOGUMA ASLINDA BEN 60 KİLOLARA GELDİĞİMDE İSTİYORDUM HADİ BAKALIM SİZİMİ KIRACAM DEDİM EKLEDİM RESİMLERİ.İLGİNİZE YORUMLARINIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.NE GÜZEL SİZİN GİBİ DOSTLARLA BU MUTLULUĞUMU PAYLAŞIYORUM SAĞOLUN

    YanıtlaSil
  6. Kutluyorum ve mutlu, sağlıklı günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  7. bulut
    harikasın senemcım iki dirhem bır çekırdek olmuşsun durma arkadaşim degışımı anlamamak imkansız çok iyisin

    YanıtlaSil
  8. Değişimi farketmemek imkansız,emeğinizin karşılığını almanız ne güzel,devamını dilerim...

    YanıtlaSil
  9. ah çok teşekkür ederim arkadaşlar bulutcum senden de foto bekliyorum arkadaşım 30 kilo verdi buraya senin resminide koyarız inşallah

    YanıtlaSil
  10. I’ve been following and enjoying your blog for a while now and would like to invite you to visit and perhaps follow me back. Sorry I took so long for the invitation.

    YanıtlaSil
  11. wooww. bence çook farketmiş. derler ya farkı fark edebiliyo musun diye. ben ediyorum.. allah sağlığınızla beraber istediğiniz bi kiloya ulaşmayı nasip etsin.. kendinize iyi bakın..

    YanıtlaSil
  12. teşekkür edrim burcu hanımcım :))

    YanıtlaSil
  13. Selam canım,
    Çok farklı ve çok güzel görünüyorsun.
    Tebrik ediyorum,allah sağlık versin inşallah,acele etmeden verin kiloları:))

    YanıtlaSil
  14. Canım naber?İyisin umarım?

    YanıtlaSil
  15. sağol canım iyiyim de tek sıkıntım var iki aydır kilo veremedim kaldım 85 de bir 86 bir 85 gidip geliyorum. Spora başlamam lazım bir terslik olmassa bu hafta başlayacağım çok özledim valla içim kıpır kıpır 5 sene oldu sporu bırakalı bu arada ben judo yapıyorum kısmetse üsküdar belediye sporlu oluyorum :)) sen nasılsın bayağıdır giremedim bloguma aslında çok şeyler var yazmak istediğim ama vakit bulamadım kayınpederim vefaat etti kursa yazıldım hepsi üstüste gelince bloga vakit ayıramadım herkese selam ediyorum burdan :)))

    YanıtlaSil
  16. hos geldim. hos buldum seni.Eimisin;
    Ben Turcei ei bilmeyorum.gonusiyorum ama yiasmayorum.Guliorsun;
    nasilisa soileyorum. Nasilisa yiaziorum.Ama sen cok guzel sin.Cok guzel oldun.
    Allah saglik versin sana.
    Benim adim hara senin adin nasil

    YanıtlaSil
  17. teşekkür edrim hara ben pek nereli olduğunu çıkaramadım çok özür dilerim blogunu ziyaret ettim fakat yorum bırakamadım.Türkçen gayet güzel tebrik ederim ne demek istediğini anlayabildim umarım yazdıklarımı okursun ben çok mutlu oldum iyi dileklerinden :))

    YanıtlaSil
  18. nasıl bir soru o öyle ,harika olmuşsunuz ,

    YanıtlaSil
  19. çok teşekkür ederim. Bende sizin blogunuz için yorum yazacaktım tesadüf oldu harika bir blog yapmışsınız ellerinize sağlık ne kadar da güzel şeyler var bende dikiş dikiyorum belki bir blog da ben yaparım dikiş üstüne :))

    YanıtlaSil
  20. değişimi fark etmememk imkansız.daha da iyi olacağına inanıyorum ve sizin için diliyorum.sonuçta bu mücadele ve süreç en başta sağlık için.daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için.sevgiler...

    YanıtlaSil
  21. :) canım yaa ne kadar farklısın gerçekten. Ben senin bu halinin fotolarini hiç görmemiştim. Çok değişik. :) ama şimdi süpersin. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  22. Teşekkür ederim. inşallh kilo vermek isteyen herkes verebilir. sağlıkla kalın :)

    YanıtlaSil
  23. mütiş fark var tebrikler
    ameliyatı nerede oldunuz fiyat nedir bilgi veribilirmisiniz teşekkürler

    YanıtlaSil

YORUMUNUZU BİR KERE YAZMANIZ YETERLİ DENETLEMEDEN SONRA YAYINLANIYOR TEŞEKKÜRLER.