3 Ağustos 2011 Çarşamba

Mini Gastric Baypass Ameliyatından sonra 3. ay videosu



Başak Şekerpare, Mini Gastric Bypass Ameliyatı sonrası 3. ay videosu...
Sevgili betty puf puf ( Başak Üstündağ ) arkadaşımın Mini Gastric Bypassmeliyatı olmasının üstünden tam 3 ay geçti. Bizde işin özetini bir videola yapalım dedik. Daha önünde biraz daha yol var tabii ama o bu yolun en zor kısmını geçti diye düşünüyorum. Aramıza hoş geldin küçük civciv :))

7 yorum:

  1. Canım benim, eline emeğine sağlık. İyi ki varsın :))

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim canım benim.Sende iyiki varsın. seni tanıdığıma çok memnunun :))

    YanıtlaSil
  3. harikagörünüyorsun ,tebrik ederim ,zor bişi yapıyorsun ben farkındayım ,

    YanıtlaSil
  4. videoyu seyrettiğimde gözlerime inanamadım.muhteşem bir gelişme .bravo doğrusu.eşimde bu gelişmeyi yaşayabilirmi acaba.çok kocaman oldu da:)

    YanıtlaSil
  5. Eşiniz ne kadar kocaman oldu acaba :)) Acil çözüm lazım tabii tek şart ameliyat deyil ben hep diyorum son son son çare.Çünkü hiç kolay deyil alışması. Eski kafa yeni mide kavga ediyor sürekli.
    İstanbulda maramara üniversitesinde spor fizyolojisi bölümü var oraya mutlaka gitmek gerekiyor. Kilo vermek isteyenler mutlaka mutlaka uğrasın mesajla telefonunu veririm direk hocanın kendisinden alınıyor randevu

    YanıtlaSil
  6. başak şekerpare işte serettiğim bayan ama sizin sitenize girmeye başladıktan sonra gastric bypss mı yoksa tüp mide ameliyatı mı düşünmeye başladım buna doktor mu daha çok karar veriyor sizin için şu daha iyi olur diye?

    YanıtlaSil
  7. Hoca ile karar vermek en iyisi. Bazı hocalar sırf bypass yaparken bazılarıda sırf tüp mide yapan var. En iyisi bu iki ameliyatıda aynı tecrübede olduğuna inandığınız birisiyle konuşup karar verin.

    YanıtlaSil

YORUMUNUZU BİR KERE YAZMANIZ YETERLİ DENETLEMEDEN SONRA YAYINLANIYOR TEŞEKKÜRLER.